Üdvözlünk a QRiosum QR menü rendszerének felületén.

A QRiosumban arra törekszünk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb élmény legyen számodra az éttermi rendelés. Dőlj hátra és kalandozz el velünk a Jövő rendelésének világában éttermi szoftverünk segítségével.

Hogyan működik a QR kód étlap és rendelés a QRiosumban?

A mobilod segítségével olvasd be az étterembe kihelyezett egyedi QR kódot. A digitális étlap és rendelési felület eléréséhez nincs szükséged semmilyen alkalmazás vagy dokumentum letöltésére, így azonnal böngészheted az étterem aktuális ajánlatát.

QRiosum a jövő rendelése

Menü

Böngészd kedvedre az étterem digitális QR menüjét. Válogass kedved szerint az ételfotók segítségével, odafigyelve az allergénekre és a kérhető extra feltétekre. A napi menütől kezdve a megszokott kedvencekig minden étel-ital könnyen és gyorsan megtalálható a jól átgondolt elrendezéssel, illetve a kereső funkció használatával.
QRiosum a jövő rendelése

Rendelés

Töltsd meg kosarad és add le rendelésed online. A rendelésed leadása után várj, amíg a pincérek egy kattintással elfogadják és feldolgozzák az azonnal beérkező rendelésed. A QR menü rendszerének köszönhetően nincs többé rosszul megjegyzett vagy elkavarodott éttermi rendelés. Minden gyors és pontos.
QRiosum a jövő rendelése

Fizetés

Fizesd ki a rendelésed rögtön vagy a fogyasztás után, a telefonodon. Ha az érintésmentes QR kódos fizetést választod, akkor lehetőséged van azonnali bankkártyás fizetésre a QRiosum rendszerében. Ha pedig a rendelésed kapcsán mégsem minden az elvárásaid szerint alakulna, természetesen a QRiosum éttermi rendszeren keresztül kifizetett összeg visszatérítésére is lehetőséget biztosítunk.
QRiosum a jövő rendelése

Borravaló

Elégedett vagy az étteremmel, a felszolgálókkal és az ételekkel? Fejezd ki elégedettséged borravalóval a QRiosum vendéglátó szoftverén keresztül. Gyors és egyszerű, mint a QR kódos fizetés egész folyamata.
QRiosum a jövő rendelése

Visszajelzés

Amikor elkészült, vedd át a rendelésed az étteremben szokott módon. Jó étvágyat kívánunk!
QRiosum a jövő rendelése

Újabb rendelés

Valami kimaradt? Szívesen rendelnél újra? A QR kódos rendelés és fizetés használatával erre bármikor lehetőséged nyílik, várakozási idő nélkül. Nincs más dolgod, mint megismételni az előző pontokban ismertetett lépéseket, ahányszor és amikor csak szeretnéd.

Kapj több borravalót!

Számold ki, mennyivel több borravalóra számíthatsz, ha digitális menüt használsz rendelési és fizetési funkcióval!

Bankkártyás fizetésnél hány százalékban adnak borravalót?

25 %

Átlagosan hány százalék borravalót adnak kártyás fizetésnél?

10 %

Átlagosan mennyit fizet egy vendég?

5 000 Ft


Szükséged van még több információra? Nézz körül itt, hátha tudnak segíteni az alábbi válaszaink.

Gyakori kérdések és a válaszaink:

Mit tegyek, ha nem tudom beolvasni a QR kódot?

A mai mobiltelefonok már általában tartalmaznak beépített QR kód olvasót. Ám előfordulhat, hogy ezek a programok nem minden kódot képesek beolvasni. Ilyenkor célszerű beszerezni egy másik QR kód olvasó alkalmazást és azzal megismételni a műveletet.

A QRiosum éttermi rendszer használatához szükségem van-e letöltendő alkalmazásra?

Nincs szükség letölteni semmit ahhoz, hogy a QRiosumba belépj (feltéve, hogy a QR kód olvasód jól működik). A QRiosum vendéglátó szoftver online, egyetlen QR kód beolvasásával kényelmesen használható a telefonoddal.

Hogyan adhatok le rendelést a QRiosum éttermi rendszerében?

A kihelyezett QR kód beolvasásával a mobiltelefonodon megjelenő érintésmentes étlapról és itallapról kiválaszthatod a megrendelni kívánt terméket, és a kosárba helyezheted azt. A rendelés akkor lesz végleges, amikor a “rendelés leadása” gombra kattintasz.

Hogyan fizethetek a QRiosum vendéglátó rendszerében?

A QRiosum rendszerében bankkártyával, online történik a fizetés, a Barion Smart Gateway-en keresztül. Ha készpénzzel vagy bankkártya-terminálon keresztül szeretnél fizetni, és az étterem ezt lehetővé tette, a “fizetni szeretnék” gombra kattintással jelezheted a személyzet számára a fizetés módját.

Vendégként mi az előnye a QR kód étlapnak?

Amellett, hogy ma már szinte mindennek van digitális/online változata, a digitális menü mellett szól, hogy azt érintésmentesen és higiénikusan használhatod, nem kell aggódnod az agyonhasznált, összetapogatott étlap lapozgatása miatt. A QRiosumban az érintésmentes menü egy QR kód beolvasását igényli csupán, tehát egyszerűen és gyorsan hozzáférhetsz az étlaphoz akkor is, amikor nagy a tömeg az étteremben és elfoglaltak a pincérek. Az étterem sok hasznos információt megoszthat veled az online étlapon, amiket Te kedvedre, a saját tempódban és kereshetően olvasgathatsz.

Vendégként miért jó nekem, ha a QR kódos rendelést és fizetést választom?

Ha az étterem rendelkezik a QRiosum rendelést és fizetést lehetővé tevő vendéglátó szoftverével is, akkor online leadhatod a rendelésed és ki is fizetheted azt a rendszeren keresztül a bankkártyáddal. Így több legyet üthetsz egy csapásra. Nem kell várakoznod hosszú perceket, amíg egy felszolgáló odalép hozzád és ad egy étlapot. A QR menü rendszerben azonnal böngészheted az étterem ajánlatát, és amikor kiválasztottad, hogy mit szeretnél fogyasztani, várakozás nélkül, azonnal leadhatod a rendelésed, amit az étterem pincérei rögtön látni fognak a saját képernyőjükön. Ha az étterem lehetővé teszi, akkor azonnal kifizetheted egyszerűen és gyorsan a rendelésed. Nálunk igazi flow élmény az éttermi rendelés és fizetés.


Tetszik a QRiosum-élmény?

Szívesen használnád a rendszerünket más étterem, kávézó, bár étlapjának, itallapjának böngészéséhez és a rendelési és fizetési folyamat lebonyolításához?

Vidd hírünket a vendéglátóhelyekre, vagy az alábbi űrlap kitöltésével ajánlj figyelmünkbe vendéglátóhelyet, amelyet érdekelhet a szoftverünk:

Étterem ajánlása

Elküld

Budapest, Magyarország

+36 (30) 853 6644

office@qriosum.com

ÁSZF nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat

© QRiosum Inc. 2022. Minden jog fenntartva.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Nyitottak és rugalmasak vagyunk: ha van egy jó ötleted, fordulj hozzánk bizalommal, és kitaláljuk számodra a legjobb megoldást.