Csapatunk

A QRiosum vendéglátós szoftvere mögött emberek állnak. Emberek, akik szeretnek jókat enni, nevetni; és a digitális fejlődésre segítségként tekintenek. Segítségként ahhoz, hogy az éttermek üzemeltetése gördülékenyebb, az étteremben étkezés pedig magasabb színvonalú legyen.

A mi sztorink

A történetünk egészen a svéd földekig nyúlik vissza, ahol csapatunk két tagja: Gergő és Dóri, egy éven át megtapasztalták a skandináv nyugalom és a modern, innovatív szemlélet varázsát. Svédországban, ahol a közparki füvet birkák, a magánterületet automata fűnyírók nyírják, és még a fahordás céljából terepen használt jármű is minimum egy Volvo, az éttermekben és a kávézókban már szinte magától értetődően veszik elő az éhes vendégek a mobiljukat, hogy rendelésüket leadják.

Borås, egy parányi ékszerdoboz-város Göteborg közelében: kreatív falfestményeivel, a város közepét uraló tóval és a külvárosi részen csordogáló patak szemet gyönyörködtető környezetével önmagában is magára hívta alapítóink figyelmét. De miután Gergőék az itt népszerű Tony’s étteremben egy QR kód beolvasása után a saját mobiltelefonjukon böngészhették a digitális menüt a svéd vendégek társaságában, és rendelésüket egy gombnyomással leadhatták, majd élvezhették tovább a télikert és a patak körüli fák nyugalmát a pincérekre való várakozás hosszú percei helyett, azonnal tudták: ez totális flow-élmény.

Meg is invitálták barátaikat, Gellértet és Anitát, hogy osztozzanak ebben az élményben. Mivel Gergő és Gellért – mérnökök lévén – a jövő technológiáját látták a QR-alapú érintésmentes étlapban, nem sokkal később már el is indult az IT-ötletelés. Hívtak még néhány barátot, hogy közös projektjüket realizálják, majd azon törték a fejüket, hogy hogyan lehetne mindezt magyar terepre hozni. Milyen jó lenne, ha a magyar éttermekben is a svédhez hasonló flow-élmény lehetne a rendelés! Egy kis marketing, egy kis sales, rengeteg fejlesztés és egy kis csapatépülés-és átalakulás után pár hónap múlva elkészült a QRiosum vendéglátós szoftver, megalakult a QRiosum cég és annak csapata.

Guzmics Gellért

Guzmics Gellért vagyok, a QRiosum egyik alapítója. Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán végeztem mint mérnök informatikus. Egyetem után több évig a saját szoftverfejlesztési cégemben tevékenykedtem. Az itt szerzett tapasztalataimat igyekszem a QRiosum mindennapjai során is alkalmazni. Jelenleg mint projekt menedzser és fejlesztési vezető veszek részt a cégünkben.

Nagy Dorottya

Nagy Dorottya vagyok, a QRiosum egyik alapítója. Gazdasági területen végeztem tanulmányaimat, aközben is érdeklődtem a világ és az új megoldások iránt. A külföldön töltött évek alatt sok új dologgal találkoztam, amik megkönnyíthetik az emberek életét. Ilyen például a QR alapú digitális étlap is, ami alapvetően változtathatja meg az éttermi szolgáltatást, hiszen hatékonyabb és pontosabb rendelést biztosít.

Pápai Anita

A QRiosum csapatában content writer, emellett – nem mellesleg – gasztro-ínyenc, "A tejhabos mindenit!" bloggere, valamint igazi kávérajongó vagyok. Multipotenciálisként szeretem, ha az élet színes és változatos; ennek jegyében 10 év jogászi hivatás után néhány éve life és business coach, valamint szövegíró lettem. A macskák és a kung fu iránti szenvedélyes rajongásom azonban állandó.

Szőllősi Gergely

Szőllősi Gergely, “Szőlő” vagyok, a QRiosum egyik alapítója. Villamosmérnök tanulmányaim és munkám során számos külföldi országot megjártam, és az így szerzett hasznos tapasztalatokat és tudást igyekszem itthon kamatoztatni. Nyitott vagyok az újdonságokra és szeretnék idehaza valami maradandót alkotni. Szabadidőmben túrázni, borozni és főként horgászni szeretek. Amennyiben érdeklődnél szolgáltatásunk iránt, jó eséllyel velem fogsz személyesen találkozni, hogy megkérdezzem, miben segíthetek.

Ciceró

Ciceró a kreatív igazgató, akinek mindenről van véleménye. Igazi gasztrogourmet, az alutasakosat már ő is a QRiosummal rendeli. :)

Leprikon

Leprikon, avagy Leprechaun, a QRiosum szerencsehozó ír koboldja, valamint a csapat hangulatfelelőse: szeret váratlanul felbukkanni az online megbeszélések közben, erős dorombolással és dörgölőzéssel jelezve, hogy itt az ideje lazítani.

Budapest, Magyarország

+36 (30) 853 6644

office@qriosum.com

ÁSZF nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat

© QRiosum Inc. 2022. Minden jog fenntartva.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Nyitottak és rugalmasak vagyunk: ha van egy jó ötleted, fordulj hozzánk bizalommal, és kitaláljuk számodra a legjobb megoldást.