Üdvözlünk a QRiosum QR menü rendszerének felületén.

A QRiosumban arra törekszünk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb élmény legyen számodra az éttermi rendelés. Dőlj hátra és kalandozz el velünk a Jövő rendelésének világában éttermi szoftverünk segítségével.

Hogyan működik a rendelés a QRiosumban?

QRiosum a jövő rendelése

Egyedi megjelenés

Mindenekelőtt jelentkezz be a QRiosum platformra, majd töltsd fel és igazítsd az éttermed arculatához az étlapodat és itallapodat. Ezután nincs más dolgod, mint beállítani azokat a fizetési módokat (készpénz, bankkártya, QR kódos fizetés), amelyeket fizetésként elfogadsz majd a vendégeidtől.
QRiosum a jövő rendelése

Nálad a kontroll

Minden nap kezdetekor egy kattintással nyisd ki az éttermed, hogy a vendégeid használhassák a QRiosum általad beállított és testreszabott digitális menüjét. Ha az éttermed a QRiosum rendszerében zárva van, a vendégeid csak a digitális étlapot és itallapot látják majd, de a rendszeren keresztül nem rendelhetnek és fizethetnek.
QRiosum a jövő rendelése

Átlátható rendelések

Forgalmas nap vár az éttermedben? A QRiosum pincérek által használható felületén átláthatóan követheted a bejövő rendeléseket, a vendéged kérdéseit, illetve – ha a fizetést a QRiosum QR menü rendszerén keresztül nem engedélyezted – a felmerülő fizetési igényeket.
QRiosum a jövő rendelése

Egyszerű rendelési folyamat

Amikor a vendéged a QRiosum vendéglátó szoftverén keresztül rendelt, a leadott rendeléseket egy kattintással át tudod venni a vendégedtől a pincérek által használható felületen. Erről a vendégeidet is értesíti a rendszer. Amikor a rendelt étel elkészült, máris felszolgálhatod.
QRiosum a jövő rendelése

Nyitásra kész

A QRiosum éttermi szoftver fejlesztése során lehetővé tettük, hogy a vendég ugyanazon fogyasztás során többször is leadhasson rendelést, ha elfelejtett valamit megrendelni előzőleg, vagy újabb ételt, italt fogyasztana. Ezért nyitvatartás alatt figyeld, kövesd a QRiosum pincérek által használható felületén a további rendelések állapotát, az új fizetési igényeket vagy a vendégeid kérdéseit.
QRiosum a jövő rendelése

A nap zárása

Vége a napnak? Amikor már a napi záráshoz tartozó dolgokat intézitek, ne felejtsétek el egyetlen kattintással a QRiosum rendszerében is lezárni az asztalokat és az éttermet. Jó pihenést kívánunk!

Spórolj időt, növeld forgalmad!

Számold ki, hogy a digitális menüvel mennyi felszabaduló időt nyersz és ez mennyivel növelheti a forgalmad!

Mennyi idő alatt kapja meg a vendég az étlapot?

5 perc

Rendelésfelvétel átlagos ideje?

3 perc

Hányszor rendel egy vendég egy teljes étkezés alatt (italok, desszert, kávé)?

3x

Fizetés átlagos időtartama?

5 perc

Alkalmazottak órabére?

3 000 Ft


Kérdésed van? Nézz körül itt, hátha tudnak segíteni az alábbi válaszaink.

Gyakori kérdések és a válaszaink:

Milyen előnyökkel jár egy étteremnek a QR kód alapú érintésmentes étlap és a QR rendelés használata?

A QRiosum rendszerében a vendég az étterem menüjét a saját telefonján, egyetlen QR kód beolvasása után azonnal böngészheti. Az étel-és italkínálat a QR menü felületén dekoratív képekkel és rövid ismertető szövegekkel tehető még vonzóbbá. A QR menü tartalma tehát az étterem stílusához igazítva személyre szabható és bármikor módosítható. Így a hagyományos étlap és itallap kinyomtatásának, módosításának költségei és körülményessége megspórolható.

Rendszerünkben rendelést is leadhat a vendéged, amelyet azonnal kifizethet bankkártyájával. Így a rendelési folyamat gyorsan, egyszerűen működik anélkül, hogy pincérre lenne szükség. Ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a vendég, ha szeretne, a pincértől is kérdezzen. Amíg a vendég rendel, a pincéreid más feladatok elvégzésére összpontosíthatnak.

Ez alapján a munkafolyamatok gördülékenyebbek lesznek, az üzemeltetési költségeid csökkenhetnek; a pénzedet a meglévő jó munkaerő méltó honorálására, illetve a fejlesztésekre fordíthatod.

A QRiosumban lebonyolított böngészések, leadott rendelések alapján ráadásul értékes információt is kaphatsz a vendégeid ízléséről, amelyek segíthetnek az éttermed kínálatának további fejlesztésében.

Milyen költségekkel jár a QRiosum vendéglátó szoftver használata?

Ha csupán QR menüt szeretnél bevezetni az éttermedbe, rendelési és fizetési felület nélkül, akkor a használat semmilyen díjfizetéssel nem jár. Ehhez egy regisztrációra van csak szükséged a főoldalunkon vagy csapatunk valamely elérhetőségén, a kollégáinkon keresztül. Az egyedi QR kód alapú érintésmentes menü használata esetén ezen kívül legfeljebb a QR kódok nyomtatásával és, ha az online menü arculatának kialakításában a mi segítségünket kéred, az ezzel kapcsolatos költségekre számíthatsz.

Ezeken túl, ha a QRiosum QR kódos rendelési és fizetési felületét is használni szeretnéd, akkor a főoldalon bemutatott aktuális havi fix csomagdíjon felül egy tabletre lesz szükséged, valamint a rendszer telepítésével kapcsolatos egyszeri költségek merülnek majd fel. Az első konzultációnk alkalmával minden részletet megosztunk Veled ezekkel kapcsolatban.

A rendszer üzemelése során a frissítések, karbantartási, esetleges javítási műveletek költségeit a havi fix díj tartalmazza.

Mit kell letölteni a netről ahhoz, hogy a vendégem használja a QRiosum éttermi rendszert?

A QRiosum letöltés nélküli online rendszer, amelynek használatához csupán egy mobiltelefonos QR kód olvasó program szükséges; ezen kívül semmilyen alkalmazás letöltését nem igényli a program.

Milyen technikai feltételekre van szükségem ahhoz, hogy használjam a QRiosum vendéglátó rendszerét?

Önmagában a QR menü használatához csak wifire, kihelyezett QR kód matricákra, esetleg néhány tájékoztató szórólapra lesz szükséged. A digitális menü elkészítéséhez és módosításához pedig a rendszerünkbe való belépést lehetővé tévő bármilyen számítógép vagy azt helyettesítő informatikai eszköz megfelel.

A rendelési és fizetési felület használatához a fentieken túl már egyetlen tablet is elegendő lehet, amelyen a pincéreid követhetik és kezelhetik a rendeléseket.

Mit lehet megjeleníteni a digitális étlapon és itallapon?

A QR kód étlap és itallap színe, stílusa teljesen az éttermed arculatához igazítható, bármikor módosítható. A menübe magyar és angol nyelven felviheted az egyes tételeket, és azokhoz összetevőket, informatív leírásokat is készíthetsz, feltüntetheted az allergéneket, valamint fotókkal illusztrálhatod az ételeket, italokat.

Ki készíti el a digitális étlapot és itallapot?

A QR menü tételeinek a rendszerben történő feltüntetését és a menü arculatának kialakítását a Te ízlésedre bízzuk, ám ha ebben a mi szakmai támogatásunkat szeretnéd kérni, akkor előre egyeztetett díj ellenében szívesen segítünk ebben.

Hogyan kell a QRiosum rendszerét beüzemelni?

Ha már eldöntötted, hogy melyik csomagunkat választod, mi örömmel segítünk a rendszer beüzemelésében. Ennek során létrehozzuk az éttermed adatlapját és praktikus példákkal szemléltetve elmagyarázzuk a folytatást.

Kapok-e segítséget a rendelési és fizetési rendszer beüzemeléséhez és használatához; illetve mit tegyek, ha kérdésem van a használat közben?

Természetesen segítünk a QRiosum vendéglátó szoftver telepítésében és beüzemelésében, hogy minden olyan egyszerűen és gördülékenyen működhessen, mint ahogyan azt elképzelted. Ha időközben bármilyen elakadásod, problémád, kérdésed merül fel, mi nem hagyunk magadra: informatikai asszisztenciát nyújtunk külön díjfizetés nélkül.

Hogy történik a rendelés leadása a QRiosum rendszerében?

A kihelyezett QR kód beolvasásával a mobiltelefonon megjelenő étlapról és itallapról a vendég kiválasztja a megrendelni kívánt terméket, és a kosárba helyezi azt. A rendelés akkor lesz végleges, amikor a vendég a “rendelés leadása” gombra kattint.

Hogy történik a fizetés a QRiosum rendszerében?

A QRiosum éttermi rendszerében bankkártyával, online történik a fizetés, a Barion Smart Gateway-en keresztül. Ha a vendég készpénzzel vagy bankkártya-terminálon keresztül szeretne fizetni, és az étterem ezt lehetővé tette, a “fizetni szeretnék” gombra kattintással jelezheti a személyzet számára a fizetés módját.

Online fizetés esetén mikor jutok a pénzemhez?

A QRiosum a Barion Smart Gateway fizetési szolgáltatásán keresztül biztosítja az online bankkártyás fizetést, amely valós időben történik, és a kifizetett összeg azonnal megérkezik a fizetés címzettjéhez.

Mi lesz az eddig használt éttermi szoftverrel (POS rendszerrel), miután a QRiosum vendéglátó szoftverét elkezdtem használni?

jelenleg használt éttermi szoftvereket a QRiosum rendszere még nem váltja fel, hanem kiegészíti azokat a helyben történő online rendelés és fizetés lehetővé tételével. Úgy is mondhatnánk, hogy a QRiosum érintésmentes étlapja a hagyományos étlapot, a rendelési felülete a pincér asztalokhoz történő érkezését és rendelésfelvételkor a papírra vagy más eszközre történő jegyzetelését, a fizetési felülete pedig a hagyományos készpénzes vagy bankkártya-terminálos fizetést váltja fel.
Tehát az eddig használt éttermi szoftverek a QRiosum rendszerétől függetlenül tovább használhatóak.

Bármikor frissíthető a digitális étlap?

Igen. A vendég a QRiosum rendszerén keresztül történő fizetés során a rendszerünkön keresztül borravalóról is rendelkezhet.

Adható borravaló?

Igen. A vendég a QRiosum rendszerén keresztül történő fizetés során a rendszerünkön keresztül borravalóról is rendelkezhet.

Van-e lehetőség arra, hogy csak néhány asztalon helyezzek el QR kódot, így párhuzamosan megtartva a hagyományos menüt és rendelési folyamatot?

Igen. Ha az éttermednek csupán egy részén, illetve néhány asztalán szeretnéd a QR kódos menüt és a QR kódos rendelést alkalmazni, ezt szabadon megteheted. Arra is van lehetőséged, hogy csupán választható opcióként helyezd el a QR kódot minden asztalon. A vendégeid így szabadon eldönthetik, hogy használják-e a QR kódos rendszert vagy inkább a hagyományos rendelés mellett maradnak.


Tetszik a QRiosum-élmény?

Szívesen használnád a rendszerünket más étterem, kávézó, bár étlapjának, itallapjának böngészéséhez és a rendelési és fizetési folyamat lebonyolításához?

Használd ingyen

Budapest, Magyarország

+36 (30) 853 6644

office@qriosum.com

ÁSZF nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat

© QRiosum Inc. 2022. Minden jog fenntartva.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Nyitottak és rugalmasak vagyunk: ha van egy jó ötleted, fordulj hozzánk bizalommal, és kitaláljuk számodra a legjobb megoldást.